Freja Hermansen

Jeg blev uddannet Manuvision kropsterapeut i 2017 og startede allerede året inden som selvstændig behandler på en klinik i København.

Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske fra Diakonissestiftelsens sygeplejerskole (2012), og arbejdede derefter som sygeplejerske i ca. fire år – to år i Nordnorge og siden et par år i Danmark.

Min rejse som sygeplejerske lærte mig betydningen af at have tid til den enkelte og mulighed for at opbygge en relation. Det kan være svært at finde tid til på travle hospitalsafdelinger. Samtidig blev det klart for mig, hvor stor sammenhæng der er mellem krop og psyke.

Derfor valgte jeg at uddanne mig til kropsterapeut

Nu nyder jeg den luksus, det er, at kunne dedikere min fulde opmærksomhed til mine klienter, samt at jeg kan tilbyde en behandling, hvor der er plads til ikke bare at arbejde ud fra diagnoser, men at se hele mennesket. 

Foråret 2019 gik jeg på en dejlig lang barsel, der blev længere end planlagt på grund af Coronapandemien. I den tid valgte jeg, sammen med min lille familie, at flytte på landet udenfor Køge. Derfor har jeg nu åbnet egen praksis midt i Køge.

Egne erfaringer

Jeg har på egen krop oplevet, hvordan Manuvision behandlinger kan løsne selv kraftige fysiske spændinger og hjælpe til at blive klogere på ens krop og dens signaler. Under en sygemelding med stress hjalp kropsterapien mig igennem og hen til et roligere, friere, mere nærværende og glædesfyldt sted.

Jeg oplever det som afgørende, både at jeg selv har prøvet at være begrænset fysisk og presset psykisk, men også at jeg har flyttet mig ved at arbejde med det.

Selvom det du kommer med altid vil være helt anderledes end det, jeg har oplevet, giver mine personlige erfaringer mig et bedre afsæt til at kunne relatere til og hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at møde dig og åbne for mere energi, glæde og velvære!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om behandlingerne eller har andre spørgsmål.

Booking & Kontakt

Book tid her. Du kan også ringe eller sende en sms til mig på 51514763.

Om Freja Hermansen

Uddannelse

Manuvision kropsterapeut og behandler fra 2017

Kursus i manuel lymfedrænage 2018

Sygeplejerske fra 2012.