Det siger kunderne om Freja Hermansen

Det siger kunderne

Overvejer du at få en behandling, men er ikke sikker på, om det er noget for dig? Her kan du læse, hvilke erfaringer og oplevelser nogle af mine klienter har gjort sig. Det kan give god inspiration til, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Er du stadig i tvivl, om en behandling hos mig er det, du har brug for, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller sende en sms på 51514763

Så kan vi sammen finde frem til, hvordan du kan få glæde af en behandling hos mig. Hvis jeg ikke kan hjælpe dig, kan jeg guide dig videre til en anden kompetent behandler.

Frejas behandlinger har hjulpet bemærkelsesværdigt! Jeg oplever mere frihed og gennemstrømning i min krop og min psyke efter hver gang. Jeg har haft et længere forløb hos Freja, og det har været virkelig godt. Jeg går altid opløftet derfra med følelsen af afslappethed, accept og mere plads til at være mig. Min oplevelse er, at spændinger ofte sætter sig i min krop og blokerer – og det der virkelig gør forskellen for mig er, at Freja arbejder helhedsorienteret med sammenhængen mellem krop og psyke, og har hjulpet mig til at favne dele af mig selv, der er svære at rumme. Tak!

Viola Ellehammer Dasseville

Kunstner, skuespiller og facilitator

Jeg fik en ManuVision behandling af Freja den anden dag, som bare gjorde en kæmpe, kæmpe forskel. Jeg døjede med at have enormt ondt i knæet, at have svært ved at trække vejret dybt, hovedpiner og bare generelt her i corona-tider at være trykket både i kroppen og sindet.

Da jeg kom op fra briksen igen var jeg er helt andet sted. Vejrtrækningen var tilbage til normalt, min krop havde det meget, meget bedre, og jeg følte en glæde og energi jeg ikke har haft i et godt stykke tid.

Freja er – ud over at være et exceptionelt rart og behageligt menneske – en ekstremt dygtig behandler. Både i forhold til det fysiske, men også i forhold til hvordan man har det, og sammenknytningen mellem ens følelser, sindet og kroppen. Hun skaber et rum, der gør det trygt og nemt at være i, og at turde være i med sig selv – også med de dele af ens fortid og tilstand, som man måske ikke ellers tør normalvis.

Tusind tak Freja, jeg glæder mig til næste gang 🙂

Anonym

Freja har hjulpet mig igennem et længere sorg-forløb. Jeg oplevede en masse spændinger især i nakke/ skuldre – generelt var hele min krop spændt og i ubalance. Igennem få behandlinger hos hende fik hun min krop bragt tilbage i balance og jeg har lært at give slip. Med høj faglighed, åbenhed og nærvær er Freja altid god til at tune ind på dig og din krop. Hendes arbejde gør virkelig en kæmpe forskel for dit sind og krop! Tusinde tak Freja!

Pernille

København

Det, jeg mærker, når jeg får en tur på briksen hos Freja, er kvaliteten af hendes berøring. Det er som om, at hendes hænder har en sjette sans. Hendes varme, nærvær, respekt og professionalisme vidner om, hvor alvorligt hun tager sin opgave. Jeg har i flere år haft spændinger i maven, men også flere andre steder. Jeg har prøvet mange forskellige teknikker uden at kunne slippe for disse spændinger. Freja lærer mig at blive venner med min krop og mit sind igen, lidt ad gangen. Jeg finder ud af, at det er effektivt og dybdegående at gå igennem kroppen for at mærke den og for at opnå en større selvaccept.

Jeg føler mig mere levende, og samtidigt afslappet. Det er et smukt arbejde du gør, Freja.

Charles

Tikøb, Nordsjælland

Freja er en af de mest nærværende og omsorgsfulde behandlere, jeg har oplevet.

Hendes tilgang er både nysgerrig og konsekvent. Så selv om behandlingen til tider i den grad kan mærkes, så er det hele tiden med respekt for krop og sind. Man føler sig tryg under Frejas hænder.

Lasse

Freja er super god til at guide kroppen og italesætte de ting, der sker under behandlingen. Da jeg kom ind af døren, var jeg meget spændt i hele kroppen efter en stresset periode, og da jeg gik ud, var jeg dejligt afslappet i krop og sind.

Jeg kan varmt anbefale Freja til alle, der har brug for en god behandling eller en time-out i en travl hverdag.

Anonym