Massage og terapi i Køge

Jeg giver dybdegående kropsmassage, der kan løsne op for fysiske og psykiske spændinger i Køge.

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Mine behandlinger er effektive, hvis du ønsker hjælp til konkrete problematikker og skader – nye som gamle. Eller hvis du bare ønsker at mærke dig selv, skabe gennemstrømning, eller finde ro og styrke i en vanskelig situation.

Massage og terapi behandlinger kan hjælpe dig, hvis du døjer med et eller flere af nedenstående problemer:

Fysisk
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Hovedpine
 • Museskade
 • Skulderproblemer
 • Lænde- og hoftesmerter
 • Dårligt knæ
 • Gigt og slidgigt
 • Kæbespændinger
 • Overfladisk vejrtrækning
Psykisk
 • Stress, chok og traumer
 • Depression, sorg og angst
 • Uro og koncentrationsbesvær

Sådan foregår behandlingen:

Indledningsvis har vi en kort samtale, hvor du fortæller om dine ønsker til det, vi skal arbejde med i behandlingen. 

Under behandlingen guider jeg dig til at bruge åndedrættet til at slippe spændinger. Jeg bearbejder din krop med en kombination af massage, pulsering, berøring, dybe tryk og stræk, samt frigørelse af led.

 Jeg arbejder med zonepunkter, meridianer og lymfesystemet. I det omfang, du ønsker det, taler vi også om det, du oplever undervejs i behandlingen, herunder hvilke følelser og tanker det eventuelt giver plads til. 

Efter behandlingen har de fleste en gennemgribende følelse af afslapning og en behagelig fornemmelse af liv i kroppen.

Læs hvad mine kunder udtaler om at få en behandling her. 

Kropsterapi og manuvision

Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut. I mine behandlinger arbejder jeg både med de fysiske spændinger, du har, men der er også plads til at tale om de tanker og følelser, der hænger sammen med dem.

Læs mere om manuvision her

Hvem er jeg?

Før jeg uddannede mig til Manuvision kropsterapeut, arbejdede jeg i flere år som sygeplejerske, hvilket bla. lærte mig, hvor stor betydning det har at have tid til den enkelte og mulighed for at opbygge en relation. 

Vil du lære mig endnu bedre at kende, kan du læse mere her

Har du spørgsmål omkring massage eller kropsterapi. Så kontakt mig for en uforpligtende samtale. 

Hvis du er i tvivl omkring behandlingerne indenfor massage og kropsterapi. Så er du velkommen til at ringe til mig eller sende en sms på 51514763.

Freja Hermansen behandling